Echipa Pro-Computers, vă salută !

    În contextul actual vă informăm că echipa noastră a luat toate măsurile de prevenție și vom face tot posibilul ca activitatea nostră să se deruleze în parametri normali.


1. Activitatea online :
     Comenzile dumneavoastră plasate in mediul online, vor fi in continuare preluate  și livrate cu cea mai mare responsabilitate.


- Testarea si ambalarea produselor se va efectua pe suprafete dezinfectate in permanenta .
- La impachetarea produselor, echipa noastră a adoptat cele mai noi reguli și lucrează cu echipamentul de protectie impus, respectiv: dezinfectant, mască și mănuși.
- Pentru a limita la maxim riscul contaminarii, vom efectua o singura predare pe zi a coletelor catre curieri. Din acest motiv pot exista mici intarzieri de livrare.

Va rugam sa fiti intelegatori!


- Va recomandam sa efectuati plata online cu cardul sau transfer bancar pentru a se evita interactiunile cu curierii.

2. Activitatea offline-teren-magazin :
    In același context, vă rugăm ca și dumneavoastră să respectați toate măsurile impuse de autorități acordând o atenție sporită in evitarea apropierii la mai putin de 1m  dintre personalul nostru si dumneavoastră.


- In acest sens va rugam ca la sosirea echipei tehnice sa asigurati un mediu aerisit, dezinfectat si de preferat evitarea prezentei altor persoane in timpul montajului .
- De asemenea, personalul nostru va fi dotat cu masti, manusi si substante dezinfectante.
- Recomandam ca schimbul de documente cat si platile sa fie efectuate intergral in mediu electronic .


       

     Pentru a incuraja folosirea serviciilor online vom oferi discount-uri la plata cu cardul sau transfer, atat pentru platile integrale cat si pentru cele partiale.

RON
  • RON
  • EUR
  • GBP
  • USD
  • BGN
  • HUF
  • PLN

Coșul meu

0 produse

Configurator CCTV

Cele mai Vândute

Vezi toate articolele

Storm Discovery 3 Pro 2018 - potrivita atat pentru masini mari cat si mici

Storm Discovery 3Modelul 2018 al statiei radio, Storm Discovery 3 Pro, are o putere de 4W si vine cu emisie FM si AM de pana la 27MHz (megahertz). Datorita acestei puteri, distanta de lucru a acesteia este intre 10KM, respectiv 15KM.

 

Storm Discovery 3

Statia este potrivita atat pentru camioane, cat si pentru masini personale. Tensiunea de alimentare fiind de 12V, iar dimensiunile mici. Mai precis 3.8cm inaltime, cu 19cm latime si respectiv, 12.4cm lungime. Greutatea acesteia este de 1.2KG, ceea ce ne indica faptul ca nu este foarte grea, dar totodata nici usoara.

 

Printre alte caracteristici, Storm Discovery 3 Pro, mai beneficiaza si de 40 de canale (canalele 9, respectiv 19 sunt canalele de urgenta), afisaj digital, filtru de zgomot, dar si functia de a memora canalele dorite de dumneavoastra. In tara noastra, statia este folosita pe banda E. Aceasta are doi conectori, cel pentru microfon de 5 pini si jack-ul pentru difuzor extern.

 

Nu in final, continutul cutiei este alcatuit din statie radio, microfon, suport statie, suport microfon, suruburi, manual de utilizare in limba romana si mufa pentru bricheta. Pretul acesteia este de 263.99 LEI, redus de la 289.99 LEI. Statiei Storm Discovery 3 Pro i se ofera 24 de luni (doi ani) garantie.

 

Cei doi ani de garantie acopera cam tot ce te-ai putea gandi, atunci cand statia nu mai functioneaza. Verificarile amanuntite se fac atunci cand se arde finalul de putere al statiei. Asadar, in cazul in care doriti sa evitati aceasta situatie, fiti siguri ca urmati corect pasii de instalare ai statiei radio.

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum