Echipa Pro-Computers, vă salută !

    În contextul actual vă informăm că echipa noastră a luat toate măsurile de prevenție și vom face tot posibilul ca activitatea nostră să se deruleze în parametri normali.


1. Activitatea online :
     Comenzile dumneavoastră plasate in mediul online, vor fi in continuare preluate  și livrate cu cea mai mare responsabilitate.


- Testarea si ambalarea produselor se va efectua pe suprafete dezinfectate in permanenta .
- La impachetarea produselor, echipa noastră a adoptat cele mai noi reguli și lucrează cu echipamentul de protectie impus, respectiv: dezinfectant, mască și mănuși.
- Pentru a limita la maxim riscul contaminarii, vom efectua o singura predare pe zi a coletelor catre curieri. Din acest motiv pot exista mici intarzieri de livrare.

Va rugam sa fiti intelegatori!


- Va recomandam sa efectuati plata online cu cardul sau transfer bancar pentru a se evita interactiunile cu curierii.

2. Activitatea offline-teren-magazin :
    In același context, vă rugăm ca și dumneavoastră să respectați toate măsurile impuse de autorități acordând o atenție sporită in evitarea apropierii la mai putin de 1m  dintre personalul nostru si dumneavoastră.


- In acest sens va rugam ca la sosirea echipei tehnice sa asigurati un mediu aerisit, dezinfectat si de preferat evitarea prezentei altor persoane in timpul montajului .
- De asemenea, personalul nostru va fi dotat cu masti, manusi si substante dezinfectante.
- Recomandam ca schimbul de documente cat si platile sa fie efectuate intergral in mediu electronic .


       

     Pentru a incuraja folosirea serviciilor online vom oferi discount-uri la plata cu cardul sau transfer, atat pentru platile integrale cat si pentru cele partiale.

RON
  • RON
  • EUR
  • GBP
  • USD
  • BGN
  • HUF
  • PLN

Coșul meu

0 produse

Configurator CCTV

Cele mai Vândute

Vezi toate articolele

Cobra 19DX are un pret bun si ofera o calitate foarte buna

Statia radio mobila, Cobra 19DX , are o putere de emisie de 4W, nereglabila. Fiind si maxima putere impusa de ANCOM. Aceasta are doua benzi de emisie, FM si AM, cu o frecventa de 27mHZ. Numarul de canale pe care aceasta statie il are, este de 40. Canalele 9 si 19 fiind folosite in cazuri de urgenta. De asemenea, canalele vor fi afisate pe un display digital.

 

In conditiile optime de utilizare, aceasta statie radio poate atinge si distante de pana la 10-15KM. Microfonul acestuia este unul rezistent si ergonomic, cu un cablu de pana la 2.5m lungime.

 

Butonul ASQ, nu este automat, din pacate, ci doar manual. Cu toate ca acesta este manual, zgomotele de pe fundal vor fi foarte mici spre deloc. Tensiunea de alimentare este de 12V. Fiind o statie mobila, greutatea sa este una destul de acceptabila. Aceasta fiind de 945g. Dimensiunile acesteia sunt de 4.5CM inaltime, cu 11.4CM latime si 17.8CM lungime. In cutia acesteia o sa puteti gasi statia radio Cobra 19DX, mufa pentru microfon ce se conecteaza la bricheta, suport pentru statie si pentru microfon, suruburi si manualul de utilizare. Durata de garantie este de doi ani.

 

*Cei doi ani de garantie acopera cam tot ce te-ai putea gandi, atunci cand statia nu mai functioneaza. Verificarile amanuntite se fac atunci cand se arde finalul de putere al statiei. Asadar, in cazul in care doriti sa evitati aceasta situatie, fiti siguri ca urmati corect pasii de instalare ai statiei radio. 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum