Echipa Pro-Computers, vă salută !

    În contextul actual vă informăm că echipa noastră a luat toate măsurile de prevenție și vom face tot posibilul ca activitatea nostră să se deruleze în parametri normali.


1. Activitatea online :
     Comenzile dumneavoastră plasate in mediul online, vor fi in continuare preluate  și livrate cu cea mai mare responsabilitate.


- Testarea si ambalarea produselor se va efectua pe suprafete dezinfectate in permanenta .
- La impachetarea produselor, echipa noastră a adoptat cele mai noi reguli și lucrează cu echipamentul de protectie impus, respectiv: dezinfectant, mască și mănuși.
- Pentru a limita la maxim riscul contaminarii, vom efectua o singura predare pe zi a coletelor catre curieri. Din acest motiv pot exista mici intarzieri de livrare.

Va rugam sa fiti intelegatori!


- Va recomandam sa efectuati plata online cu cardul sau transfer bancar pentru a se evita interactiunile cu curierii.

2. Activitatea offline-teren-magazin :
    In același context, vă rugăm ca și dumneavoastră să respectați toate măsurile impuse de autorități acordând o atenție sporită in evitarea apropierii la mai putin de 1m  dintre personalul nostru si dumneavoastră.


- In acest sens va rugam ca la sosirea echipei tehnice sa asigurati un mediu aerisit, dezinfectat si de preferat evitarea prezentei altor persoane in timpul montajului .
- De asemenea, personalul nostru va fi dotat cu masti, manusi si substante dezinfectante.
- Recomandam ca schimbul de documente cat si platile sa fie efectuate intergral in mediu electronic .


       

     Pentru a incuraja folosirea serviciilor online vom oferi discount-uri la plata cu cardul sau transfer, atat pentru platile integrale cat si pentru cele partiale.

RON
  • RON
  • EUR
  • GBP
  • USD
  • BGN
  • HUF
  • PLN

Coșul meu

0 produse

Configurator CCTV

Cele mai Vândute

Vezi toate articolele

Review Parrot Minikit Neo 2 HD

Parrot Minikit Neo 2 HD

   Parrot Minikit Neo 2 HD, vine într-o cutie ce conține carkit-ul, încărcătorul pentru brichetă cu ieșire USB și un cablu USB-microUSB pentru încărcare.
Acest model mic si compact, cantareste doar 67 de grame si are un sistem unic de fixare prin clip, complet integrat in carkit, și se prinde cu ușurința pe parasolarului de deasupra capului șoferului.

 

 

 

 

 

 

 

 

      Este construit dintr-un plastic de buna calitate si are un design minimalist si modern. Partea frontală se găsesc: difuzorul care reda un sunet clar, puternic si echilibrat, butoanele principale, ledurile roșu și verde lânga ele, un comutator rotativ pentru volum și activare sau dezactivare a unor funcții gen, o fanta pentru microfon, precum s. In laterale găsim mufa de încărcare micro-usb cu un led indicator, iar pe partea opusă, butonul pentru pornire - oprire și de verificare a capacității bateriei.

 


 

 

 

 

 

 

 

     Funcțiile lui Parrot Minikit Neo 2 HD sunt suficient de bine gândite pentru ca sa nu trebuiască să manuiești deloc telefonul mobil, ajutându-te inclusiv cu agenda și inițierea apelurilor fără a fi nevoie să apeși nici un buton. El memorează agenda telefonică (un maxim de 2000 de contacte) iar apoi, poți apela pe cine dorești rostind numele persoanei respective. Folosind funcția numită “Magic Words”, poți activa telefonul spunând “OK Google” sau “Hey Siri”, poți spune “Minikit” pentru a activa handsfree-ul și apoi să transmiți comenzi vocale, de genul “call Sergiu Mag”, ca in clipul in care am testat Minikitul. Când ești apelat, poți spune “Accept” sau “Reject”, eliminând nevoie de a apăsa vreun buton. Sunetul se aude clar si tare, fara distorsiuni, iar in ceea ce priveste microfonul, nu am sesizat ca cineva ar fi avut vreo obiectie privind calitatea convorbirii. Noi l-am utilizat si cu functia Siri activata si functioneaza foarte bine.
Comutatorul rotativ prin apasare si rotire, permite selectarea, activarea sau dezactivarea urmatoarelor functii: agenda telefonica, volum, add voice tags, voice recognition, magic words, dual mod, updating.


 

 

 

 

 

      Conexiunea Bluetooth suportă mai multe profile precum A2DP, HFP și PBAP si poate conecta cu 10 dispozitive inclusiv cu 2 telefoane simultan. Totodata, daca pe telefonul utilizezi o functie pentru navigatie gen Maps sau Waze, instructiunile sunt redate clar si tare prin difuzor.
Pentru a nu fi nevoit sa il inchizi sau deschizi, Parrot Minikit Neo 2 HD are integrate cateva functii pentru economie de energie: dacă este deconectat de la telefon, handsfree-ul intră în standby după 5 minute, iar dupa 10 minute acesta intră în modul deep-sleep, el fiind dezactivat aproape în totalitate, dar accelerometrul inclus îl face să simtă vibrațiile mașinii atunci când te urci în ea și se activează în același timp, realizand in acelasi timp si conexiunea cu dispozitivul mobil, daca acesta are bluetooth-ul pornit.
Pe App Store sau Google Play se gasește aplicația Neo App Suite, care ajută la configurarea carkit-ului, si ofera mai multe funcții suplimentare si utile, pe care le poți descoperi și utiliza odata ce ai descărcat și instalat aplicația.
Noi am concluzionat că Parrot Minikit Neo 2 HD este ușor de utilizat, conexiunea cu dispozitivele se face rapid și include multe funcții utile, fiind mult mai comod și ușor de folosit decât o cască bluetooth clasică. Autonomia de pana la 10 ore in convorbire și timpul de standby sunt un mare avantaj.

 

 

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum